Aben Automotive

Aben Automotive is een jong dynamisch bedrijf dat zich helemaal richt aan de wensen van de potentiele koper. Het bedrijf is opgericht door Joris Aben.

Na 7 jaar bij een groot dealerbedrijf gewerkt te hebben en hier de nodige kennis en ervaring opgedaan te hebben werd het in 2016 tijd voor een eigen bedrijf. “Tijdens mijn functie als verkoopadviseur hield ik mij dagelijks bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Dit waren zowel personen- als bedrijfsauto’s. Door deze diversiteit weet ik inmiddels prima waar de klant behoefte aan heeft. Transparantie, vertrouwen en eerlijkheid is iets wat enorm belangrijk is in onze branche. Hierdoor heb ik besloten standaard met rijklaarprijzen inclusief garantie te werken. Ons bedrijf hanteert geen vaste openingstijden en werkt uitsluitend op afspraak. Dit brengt de voordelen met zich mee dat u kunt komen op een door u gewenste dag/tijdstip en er dan ook alle nodige tijd voor u gereserveerd is. Eventueel is een afspraak ook in de avond en zelfs op zondag mogelijk!”

Onze voordelen

Hebben wij uw gewenste auto niet op voorraad?
Graag zoeken wij samen met u tot dat we hem gevonden hebben.

Wat u van ons mag verwachten

  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Meedenken in financiële mogelijkheden zoals Operational en Financial Lease,
  • Verbonden bemiddelaar voor uw autoverzekering
  • Aankoopbegeleiding van uw nieuwe auto (eventueel via import)
  • Het gedeeltelijk of volledig beheren van uw zakelijk wagenpark