Zoekopdracht

De aankoop van uw nieuwe auto gaat vaak niet over één nacht ijs. U heeft een aantal wensen in gedachten,  bent al dagen op internet aan het speuren naar de juiste match, maar kunt hem tot op heden nog steeds niet helemaal vinden.

Door een breed inkoopnetwerk in zowel Nederland als buitenland, slagen wij er vrijwel altijd in uw nieuwe auto te vinden.
Hierbij wordt de auto bij aankoop grondig geïnspecteerd, maken wij hem (indien nodig) technisch en optisch helemaal in orde en leveren hem persoonlijk aan u af.

Ook indien het een auto in het buitenland betreft gaan wij altijd zelf naar de auto kijken, verzorgen alle benodigde keuringen, de aangifte van de BPM en registreren voor aflevering de auto op Nederlands kenteken.
Tijdens dit gehele proces is uw nieuwe auto via ons verzekerd en kan hij kosteloos bij ons gestald worden.
Het transport wordt in eigen beheer uitgevoerd, waardoor uw auto na aanschaf niet meer in vreemde handen terecht kan komen.

Vanzelfsprekend heeft u keuze uit verschillende vormen van garantie en spreken we vooraf een totaalprijs af, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.